Μήνυμα Διευθυντή για τη Νέα Σχολική Χρονιά 2019-20

Έναρξη Νέου Σχολικού Έτους 2019-20
6 Σεπτεμβρίου 2019
10 Σεπτεμβρίου 2019
Show all

Μήνυμα Διευθυντή για τη Νέα Σχολική Χρονιά 2019-20

Αγαπητές Μαθήτριες, Αγαπητοί μαθητές

Με Ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση, σας υποδέχομαι στο  Σχολείο σας

Σας ευχόμαστε, τόσο οι καθηγητές σας, όσο και εγώ προσωπικά να έχετε μια δημιουργική Σχολική Χρονιά γεμάτη από Υγεία, Δύναμη, Πρόοδο και διάθεση για επίτευξη ακόμη και των πιο φιλόδοξων στόχων σας. 

Η επίτευξη υψηλών ακαδημαϊκών στόχων προϋποθέτει μεθοδική και σκληρή δουλειά. Σας προτρέπω, να αξιοποιήσετε στο μέγιστο όσα σας προσφερθούν τη φετινή χρονιά και να αντιμετωπίσετε με τόλμη τις νέες προκλήσεις από τις οποίες θα βγείτε πιο πλούσιοι και πλούσιες σε γνώσεις και εμπειρίες.

   Καλωσορίζω στη μαθητική μας κοινότητα με χαρά τους νέους μας μαθητές στην Α’ Λυκείου. Ελπίζουμε πολύ γρήγορα να προσαρμοστούν στα δεδομένα του νέου Σχολείου τους, στις απαιτήσεις και στις πρακτικές του Λυκείου  και να βοηθήσουν από την πλευρά τους στην εύρυθμη λειτουργία του.

Στους μαθητές της Β΄ Τάξης, που ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στην πρόκληση της προσαρμογής στις απαιτήσεις  της ανώτερης βαθμίδας εκπαίδευσης και στις εκπαιδευτικές αλλαγές τους ευχόμαστε, με συμπαραστάτη το σχολείο και τους εκπαιδευτικούς τους, την ίδια επιτυχή πορεία και φέτος.

  Στους τελειόφοιτους μαθητές της Γ’ τάξης, γνωρίζοντας  το μεγάλο αγώνα τους αυτή τη χρονιά, τους εύχομαι Υγεία και Δύναμη για να πετύχουν τα όνειρά τους. Όλα το δυναμικό των καθηγητών του σχολείου  είναι δίπλα τους και θα κάνει  ό,τι είναι ανθρώπινα δυνατό προκειμένου να περάσουν μια συναρπαστική χρονιά, που θα συμπεριλαμβάνει τη γνώση πρωτίστως, όσο και τη χαλάρωση και διασκέδαση όπως επιτάσσουν οι Παιδαγωγικές Αρχές.

 Το μέλλον μας ως κοινωνία, η αισιοδοξία, η πρόοδος και η βελτίωση της ζωής όλων μας είναι εφικτή όταν στηρίζεται στις στέρεες βάσεις μιας καλής και σύγχρονης Παιδείας. Όλοι οφείλουμε να Εργαζόμαστε συστηματικά και οργανωμένα σε αυτή την κατεύθυνση.

  Όλοι μαζί, με πνεύμα εμπιστοσύνης και θετική διάθεση θα προχωρήσουμε και αυτή τη χρονιά και θα συνεχίσουμε να χαιρόμαστε το Σχολείο μας απολαμβάνοντας τις δυνατότητες του και τις παροχές του. Είναι κοινός στόχος να προσφέρουμε σε εσάς τους αυριανούς πολίτες τις προϋποθέσεις για μια πορεία να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους στο πλαίσιο μιας πιο ανθρώπινης κοινωνίας. Όλοι μας έχουμε κατά νου ότι είστε το μέλλον της χώρας μας και η ελπίδα όλων μας.  

 Με αυτές τις σκέψεις σας καλωσορίζω και εύχομαι από καρδιάς μια χαρούμενη και δημιουργική χρονιά. Καλή Σχολική Χρονιά και Καλή Δύναμη σε όλες και όλους!
Σας ευχαριστώ.

Ανδρέας Κότσιφας